PDA

View Full Version : change assistent password



findlay trojans
06-26-2007, 04:10 PM
does any one know how to change the assistent password because someone stole my team and i could change the password becuase it had an assistent password :'( :-[ >:(

maurice2211
06-26-2007, 04:13 PM
You only can change the assistant password if you have the master password for that team. If yo do have the master password you would just go to "settings" in the loader then click on "change profile" and set the assistant password.

findlay trojans
06-26-2007, 04:36 PM
that doesnt work though O0

maurice2211
06-26-2007, 04:37 PM
Then you must not have the master password.