PDA

View Full Version : different banner ?



philgil
08-05-2007, 10:43 PM
how do you get your banner to change to different ones like flash different

Julius
08-05-2007, 10:46 PM
i believe u use photoshop..

maurice2211
08-05-2007, 10:54 PM
I use ImageReady.

medric822
08-05-2007, 11:10 PM
I use photo, and image ready for slight animation.

Julius
08-05-2007, 11:11 PM
is image ready a program u have to buy

maurice2211
08-05-2007, 11:12 PM
It comes with Photoshop.

UNC FAN
08-06-2007, 04:14 AM
It comes with Photoshop.

Which you have to buy.

mlthmp
08-06-2007, 07:46 AM
JASC has a program you can DL for free, its a trial version, but it'll work long enough if you want to make your own animated banner.. I use to use it alot :)

UNC FAN
08-07-2007, 04:01 AM
JASC has a program you can DL for free, its a trial version, but it'll work long enough if you want to make your own animated banner.. I use to use it alot :)

I know a place you can download the whole thing and it's entirely free(and clean). email @ graphixrequest@gmail.com if you want the link. Please don't PM me as those messages will be ignored.