PDA

View Full Version : Banners



GraphicGoose
10-25-2008, 09:03 PM
People have banners that are larger than 500X100 but mine won't work. I am confused how to put a banner. How can I make it's size less than 9KB etc.

Thanks.

The one that I have currently is just written, I am trying to put an image.

oaf
10-25-2008, 09:17 PM
Try a different file type... like PNG or GIF instead of JPEG.

*THE*MANNY
10-27-2008, 04:38 PM
Are you using mybannermaker.com? try that site if you are not already. to get the image in just copy and paste i think or you may have to save it as some other file type. I don't mean ot hiijack the thread or anything but i was about to make a thread for this question. How can i make my banner larger? i see other people that use mybannermaker.com that have large banners. i chose the largest size available (MONSTER) and it is only that big. check out my sig.